top of page

Over ons

Welkom bij Devotion Academy!

Devotion werd in 2009 opgericht door Annerose Janssens. Met meer dan 14 jaar ervaring op de teller is Devotion een vaste waarde in Holsbeek. In 2016 opende we een tweede vestiging in het centrum van Rillaar.

Vanaf september 2023 dansen we maar liefst op 4 locaties: Danszaal sportschuur Holsbeek, Buurthuis Nieuwrode, Danszaal Kortakker Rillaar, Danszaal Averbode.

Devotion staat voor kwaliteitsvolle danslessen voor peuters vanaf 1 jaar!

Je kan bij ons terecht voor wekelijkse danslessen in heel wat dansstijlen: kleuterdans, klassiek ballet, modern,  disco-cheerdance, latin... Ook volwassenen die graag bovenstaande stijlen doen, kunnen bij ons terecht in de lessen Dance 4 Fun. Wil je meer uit je hobby halen en stralen op verschillende podia? Dan kan je terecht in een van onze showgroepen. In samenwerking met Amudanza kan je ook latin- en standaard koppeldans volgen.

Sinds heel wat jaren kunnen kinderen bij ons ook terecht in Rillaar voor musicallessen: dans, zang en acteren in één! Ieder seizoen werken we aan een nieuwe musical die eind mei opgevoerd wordt in een echt theater!

Met Devotion Academy willen we een plaats zijn waar naast dans- en musicallessen ook ruimte is voor rust en ontplooiing. Dit doen we door (kinder)yoga, tippeltappel (bewegingsles voor peuters vanaf 1 jaar!), ouder-kind dansles & privélessen die we in workshops of korte lessenreeksen aanbieden. Tijdens schoolvakanties organiseren we meerdere dans- en musicalkampen in Holsbeek & Scherpenheuvel voor kleuters en kinderen.

Ik hoop je snel te zien!

Annerose Janssens

Algemene leiding Devotion Academy

profiel_edited.jpg
attest-diamond.png

Omdat we vinden dat dansen een RECHT moet zijn voor iedereen, zijn er heel wat mogelijkheden om bijvoorbeeld het lidgeld in stukjes te betalen, tweewekelijks een les te volgen (in geval van co-ouderschap)... Wil je meer informatie hierover, bel ons maar even op.

bottom of page