top of page
Devotion Academy nieuwsbrief
April

Dansseizoen 24-25

Kopie van Lessenrooster - versie 1.png

Benieuwd naar ons nieuw dansaanbod?

Op 16 mei kan je je inschrijven voor het volgende dansseizoen! We zijn enthousiast om ons gevarieerd lessenrooster met jullie te delen. Wees er snel bij, want de snelle beslissers krijgen een korting! Nieuwsgierig naar onze lessen? Kom ze uitproberen tijdens de proeflessenweek van 25 tot en met 31 mei. Blijf op de hoogte van ons nieuws voor het volledige rooster van de proeflessenweek.

Kopie van Life is a circus optreden mei.png

De aftelling is begonnen... Binnenkort staan onze dansers in de schijnwerpers op het podium van Den Egger, klaar om te stralen als nooit tevoren. En dat is niet alles: we vieren ook nog eens de 15de verjaardag van Devotion Academy! Dit spektakel wil je écht niet missen

Even Pauze na het Grote Optreden

Vlak voor en even na onze energieke shows gunnen we onze dansers en docenten om even rust om bij te tanken. Dus, vanaf vrijdag 10 mei tot en met zondag 18 mei gaan de danslessen even op pauze, tenzij de docent anders heeft gecommuniceerd. Geniet van je rust en maak je klaar voor een spetterende comeback!

Danspauze van 10 tot 18 mei.png

Onze dansers op het podium met Geena Lisa

Onze dansers schitteren naast Geena Lisa bij het Harmonieorkest van Holsbeek! Ervaar opnieuw de magie van die onvergetelijke performance waar muziek en dans in perfecte harmonie samenvloeiden.

Afbeelding2.png

Wat hebben we onvergetelijke avonturen beleefd op onze paaskampen in Aarschot, Averbode, en Holsbeek! Krijg je al zin in meer? Goed nieuws: de zomerkampen staan voor de deur, klaar om een weekje in de zomervakantie plezier te beleven?

Van Paaspret naar Zomerfun: Ontdek onze aankomende zomerkampen!

Hoe vind je makkelijk je ticket voor de shows terug?

Ontdek onze eenvoudige trucs om je tickets snel terug te vinden en zorgeloos te genieten van onze shows.

Achtergrond nieuwsbrief_edited.jpg

Aankomende events

Knop (1)_edited.png
Knop (2)_edited.png
  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page