top of page
Devotion Academy nieuwsbrief
April

Eindshows

Stralende hoogtepunten in aankomst!

Kopie van Life is a circus optreden mei.png

De aftelling is begonnen... Binnenkort staan onze dansers in de schijnwerpers op het podium van Den Egger, klaar om te stralen als nooit tevoren. En dat is niet alles: we vieren ook nog eens de 15de verjaardag van Devotion Academy! Dit spektakel wil je écht niet missen

Musicaloptreden - vierkant (1)_edited.jp

Musicaloptreden

Een spectaculaire show van zang, dans en drama door onze musicalgroepen. Verken een wonderland waar bekende verhalen tot leven komen. Helden moeten hun weg terugvinden. 

Nieuwe reeks

Ontwerp zonder titel (20)_edited.jpg

Beweeglessen voor peuters!

In de derde reeks draakjes kunnen peuters met een ouder de wereld van draken verkennen door samen te klimmen, klauteren, rollen en springen, met uitdagende activiteiten bij elk obstakel.

Aankomend Event

Cheerleading Show bij het Eastern International Wheelchair Basketball Tournament!

Zaterdag 30 maart was een dag van ongekende energie en teamgeest, toen onze showgroepen het publiek in Blankenberge entertainden met hun cheerleading skills. 

thumbnail_df31fced-3c99-44a4-8a1d-6d4c24433ef8.jpg
224c9078-76c7-4aae-a83f-56274c239727.JPG

Nieuwe spiegels turnzaal Rillaar

Ontdek hoe onze dansers in basisschool 't Dorp nu voor 9 meter aan gloednieuwe spiegels kunnen schitteren, met dank aan Stevevents. Perfectie in elke beweging!

Theater Lights

Show: Life is a Circus 

Nieuwsbrief logo (1080 x 1080 px) (1).png

Met trots melden we dat de ticketverkoop voor onze dansvoorstellingen een vliegende start heeft gekend. Om ons optreden tot in de perfectie af te stemmen, plannen we op ZONDAG 14 APRIL 2024 een extra generale repetitie, speciaal voor de dansers in de spotlight. Zorg dat je erbij bent voor die final touch!

Kopie van Paasverlof (150 x 50 mm) (2).png

Danspaaspauze van 1 t/m 14 april 

Tijdens de paasvakantie nemen onze danslessen even pauze, behalve als je dansdocent iets anders met je heeft afgesproken. Onze docenten zijn dan druk in de weer met de vrolijke paaskampjes! Maar niet getreurd, de extra generale repetitie swingt er nog steeds in op zondag 14 april. Geniet van je welverdiende break en we zien elkaar snel weer!

Maak een video 

Duik in de magische wereld van het circus met ons! Het woord "circus" is als een toverspreuk die bij iedereen andere, kleurrijke beelden oproept. Wat zie jij voor je?

 

Jouw unieke circuservaringen willen we graag in de schijnwerpers zetten! Vertel ons in een korte video van maximaal 20 seconden, genomen in horizontaal formaat, over jouw mooiste herinneringen, gedachten of wat het circus persoonlijk voor jou betekent.

 

Jouw beleving is een onmisbaar deel van de magie die we in mei op het podium willen brengen. Je inzending is veilig bij ons; enkel de beheerder zal je video zien.

Achtergrond nieuwsbrief_edited.jpg

Aankomende events

Knop (1)_edited.png
Knop (2)_edited.png
  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page