top of page

▶️ Video Dansshow Kids voor de Sint

Bijgewerkt op: 5 dec. 2023


De volledige dansje per dansgroep zijn ook te vinden via 'Mijn groepen' in onze Fit-app. Zoek de dansgroep en klik op 'lid worden'. Ook via onze website kan je de video's van je groep bekijken. Ga daarvoor naar 'Mijn Account - Mijn groepen', je logt jezelf in en klikt bij de juiste dansgroep op 'Lid worden.'


Gisteren, 3 december, schitterden onze kindergroepen op het podium met hun fantastische dansoptredens. Wat deze avond extra speciaal maakte, was het onverwachte bezoek van niemand minder dan Sinterklaas zelf!


Onze jonge dansers hebben hard gewerkt om hun pasjes te leren, en dat was duidelijk te zien op het podium. Van schattige dansjes tot opwindende hiphopmoves; elk optreden was uniek en bracht een glimlach op het gezicht van het publiek. De kinderen straalden niet alleen plezier uit, maar ook een onmiskenbaar gevoel van trots en zelfvertrouwen.

Sinterklaas, vergezeld door zijn verwarde Piet, was aangenaam verrast door de talenten van onze jonge dansers. Hij nam even de tijd om persoonlijk zijn bewondering uit te spreken en te vertellen hoe hij genoten had van de optredens. De kinderen waren dolgelukkig om de goedheiligman en zijn Pieten te ontmoeten, en hun stralende gezichten spraken boekdelen.


We willen alle ouders, familieleden en vrienden bedanken voor hun steun en aanmoediging. Jullie aanwezigheid heeft deze avond nog specialer gemaakt!


De dansjuffen en dansers kunnen volgende week even uitrusten, want de danslessen gaan, voor groepen die deelnamen aan het optreden, niet door.


105 weergaven0 opmerkingen

Comments


  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page