top of page
Workshop ouder- peuter/kleuterdans
Workshop ouder- peuter/kleuterdans

zo 26 nov

|

Sportschuur

Workshop ouder- peuter/kleuterdans

Ontdek samen met je allerkleinste een vrolijker ouder-peuter/kleuterdansworkshop vol plezier en muziek. Reserveer snel! 💫🎉🎶

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 nov 2023, 10:00 – 10:45

Sportschuur, Sint-Maurusstraat 2, 3220 Holsbeek, België

Over het evenement

Naast onze workshop voor kinderen, nu ook de ouder-peuter/kleuterdans! Kom lekker bewegen en shaken op de beat met onze gloednieuwe workshop, speciaal voor de allerkleinsten die het liefst samen met mama of papa dansen!

In deze 45 minuten durende workshop ontdekken we samen wat ons lijfje allemaal kan: we stappen als grote beren, kruipen als slangen, dansen traag als slakken en snel als hazen. We klappen in onze handen, trommelen op onze buik en stampen met onze voeten. En dat alles op de leukste muziek!

En om de dansworkshop compleet te maken, hebben we ook nog extra attributen zoals sjaals, ballonnen en bellen om mee te spelen.

Je schrijft je in voor je kleine bengel, maar jullie komen als een duo naar de workshop! We houden de groepen klein (max. 12 kindjes), dus wees er snel bij. Eén begeleider per kind (ouder, grote broer of zus).

Wanneer: zondag 26 november van 10.00 - 10.45 uur

Waar: in de danszaal in Holsbeek

Kindjes vanaf 18 maanden zijn van harte welkom, maar het is wel belangrijk dat ze goed kunnen stappen om het meeste uit de les te halen.

Kom en beleef samen met je kind een onvergetelijke danservaring vol plezier en beweging! 💫🎉 Dansen jullie al mee? 😄🎶

Klik op RSVP om je in te schrijven.

Deel dit evenement

  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page