top of page
Ontwerp zonder titel (6).png

WELKOM BIJ DEVOTION ACADEMY!

Devotion ontketent de kunst van dans met kwaliteitsvolle danslessen, die toegankelijk zijn voor alle leeftijden, van peuters tot senioren, en startend vanaf de prille leeftijd van 1 jaar!

Ontdek ons aanbod

Fitness klas

Ontdek ons aanbod danslessen, boeiende workshops en te gekke activiteiten.

Kinderen die spelen in Bouncy Castle

Kampen

Beleef een onvergetelijke vakantie vol plezier! Verken onze betoverende dans- en spelkampen, boeiende dans- en creatiekampen, en sprankelende musicalkampen in Aarschot, Holsbeek en Scherpenheuvel-Zichem.

Gelukkige kinderen

Vier een onvergetelijk feestje vol dans en vreugde! Laat ons je speciale dag omtoveren met op maat gemaakte dansactiviteiten en plezier, afgestemd op interesses van de jarige. 

Omdat we vinden dat dansen een RECHT moet zijn voor iedereen, zijn er heel wat mogelijkheden om bijvoorbeeld het lidgeld in stukjes te betalen, tweewekelijks een les te volgen (in geval van co-ouderschap)... Wil je meer informatie hierover, neem dan even contact met ons op.

Over Devotion Academy

Devotion werd in 2009 opgericht door Annerose Janssens. Met meer dan 14 jaar ervaring op de teller is Devotion een vaste waarde in Holsbeek. In 2016 opende we een tweede vestiging in het centrum van Rillaar.

Vanaf september 2023 dansen we maar liefst op 4 locaties: Danszaal sportschuur Holsbeek, Buurthuis Nieuwrode, Danszaal Kortakker Rillaar, Danszaal Averbode.

Je kan bij ons terecht voor wekelijkse danslessen in heel wat dansstijlen: kleuterdans, klassiek ballet, modern,  disco-cheerdance, latin... Ook volwassenen die graag bovenstaande stijlen doen, kunnen bij ons terecht in de lessen Dance 4 Fun. Wil je meer uit je hobby halen en stralen op verschillende podia? Dan kan je terecht in een van onze showgroepen. In samenwerking met Amudanza kan je ook latin- en standaard koppeldans volgen.

profiel_edited.jpg

Annerose Janssens

Oprichtster

Maatschappelijk werkster, rouw- en verliescoach, Master in disco, hiphop en breakdance

Diamond Performance kwaliteitsvlolle danschool 2022 door Danssport Vlaanderen

Sinds heel wat jaren kunnen kinderen bij ons ook terecht in Rillaar voor musicallessen: dans, zang en acteren in één! Ieder seizoen werken we aan een nieuwe musical die eind mei opgevoerd wordt in een echt theater!

Met Devotion Academy willen we een plaats zijn waar naast dans- en musicallessen ook ruimte is voor rust en ontplooiing. Dit doen we door (kinder)yoga, draakjes (beweegles voor peuters vanaf 1 jaar!), ouder-kind dansles & privélessen die we in workshops of korte lessenreeksen aanbieden. Tijdens schoolvakanties organiseren we meerdere dans- en musicalkampen in Holsbeek, Scherpenheuvel-Zichem en Aarschot voor kleuters en kinderen.

Dans is de ultieme vibe. Het is pure fun, ontembare passie 🔥. Dansen is voor iedereen, altijd en overal. Het leven is dansen en dat mag iedereen weten! 💃🏼

 

Devotion Academy staat achter deze boodschap en heeft vol trots het #lifeisdance-manifest ondertekend. 👏

 

Samen gaan de we deze positieve vibe 💪verspreiden. Hou onze socialmediakanalen in de gaten! 👀

Ik hoop je snel te zien!

Annerose Janssens

Algemene leiding Devotion Academy

Life is dance charter Devotion Academie danst mee
  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page