top of page

Ons team

Bij onze dansstudio werken we met kleine groepen, zodat elke danser de persoonlijke aandacht krijgt die ze verdienen. Onze docenten zijn allemaal hoogopgeleid op pedagogisch gebied, met ervaring in verschillende onderwijsgebieden zoals kleuterschool, lagere school, middelbare school en lichamelijke opvoeding. Daarnaast hebben ze ook achtergronden in maatschappelijk werk, criminologie en dansopleiding. Om constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, volgen onze docenten regelmatige bijscholingscursussen.

docenten Devotion Academy 2023-2024
docenten Devotion Academy 2023-2024

WE WANT YOU!

Bij onze dansstudio zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden die willen helpen bij onze kampen. Houd daarom onze social media kanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij evenementen, websitebeheer, public relations, nieuwsbrieven en nog veel meer. Doe jij graag iets extra's voor onze dansstudio? Meld je dan aan als vrijwilliger en maak deel uit van ons team.

  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page