top of page

Praktische info

Lidgelden en kledijvoorschriften
 1. Lidgelden: zie prijs in “lessenrooster”. Dit lidgeld omvat de verzekering tegen lichamelijke ongevallen tot einde dansseizoen en deelname aan de danslessen voor de ingeschreven periode.

 2. Kortere lessenreeksen (“stages/kampen”): lidgeld omvat de verzekering en deelname van de lessenreeks tot de laatste les van die reeks.

 3. Kortingen vanaf 2 inschrijvingen!

 • Ballerimini: uniform verplicht aan te kopen – meer info tijdens de eerste les

 • Voor je zelf kledij aankoopt, informeer bij de docent om foute aankopen te vermijden!

 • Mogelijkheid om topjes, sweaters, T-shirts en sportleggings met Devotion logo aan te kopen.

Goede huisregels maken goede vrienden
 1. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het jaarlijkse lidgeld (zie lidgelden per les in lessenrooster).

 2. Ons dansseizoen ’23-’24 loopt van 11 september 2023 tot en met 26 mei 2024 (eventuele inhaallessen tijdens de maand juni zijn mogelijk), geen lessen tijdens schoolvakanties en op wettelijke feestdagen.

 3. Gratis proeflessen week van 11 t.e.m. 24 september 2023.

 4. Het betaalde lidgeld wordt niet terugbetaald. Kan je omwille van medische redenen de lessen – tijdelijk – niet verder zetten? Dan krijg je een waardebon van het resterende bedrag (na voorlegging van doktersattest) voor het huidige en volgende dansseizoen.

 5. Wij verzekeren al onze leden en vrijwilligers via Danspunt (verzekeringsfonds: Arena): polisnummer: L.O. 1.119.493 en B.A. 1.119.494

 6. Wij verzekeren dansers die deelnemen aan danswedstrijden van Danssport Vlaanderen, bij Danssport Vlaanderen.

 7. Foto’s, video- of geluidsopnames tijdens de danslessen of activiteiten kunnen enkel en alleen na uitdrukkelijk toestemming van de lesgever of het bestuur. Deze opnames verspreiden op social media is verboden!

 8. Respect voor lesgevers, andere dansers, medewerkers en materiaal vinden wij heel belangrijk. Inbreuken hierop kunnen leiden tot uitsluiting van dat lid.

 9. Het volledige overzicht van onze algemene voorwaarden vind je op de inschrijvingspagina. Schrijf je in, verklaar je je akkoord met het reglement.

Hoe bieden we kwaliteit?

We werken met kleinere groepen. Onze docenten zijn allemaal pedagogisch geschoold (leerkrachten, dansopleiding) en volgen bijscholingen.

Recreatief en zin in meer?

Alle lessen hebben een recreatief karakter. Doch verwachten we wel dat dansers zich engageren voor een volledig dansseizoen en wekelijks naar de les komen. Lukt dit een keertje niet (feestje, communie, vakantie, schooluitstap, ziekte) verwittig je hiervan de docent.

Wil je graag meer? Dan kan je terecht in een van onze showgroepen. Met deze groepen treden we regelmatig op over heel België! En als dat nog niet genoeg is, staan onze docenten ook klaar om solo’s en duo’s naar wedstrijdniveau te begeleiden. Voor de showgroepen kan je gewoon inschrijven. Voor de wedstrijdtraining bekijken we de mogelijkheden graag samen met jou en je ouders!

Extra informatie over de onderneming
 • Maatschappelijke zetel: Madestraat 53, 2230 Ramsel

 • Tel: 0493/123.151

 • E-mail: info@dansstudiodevotion.be

 • Ondernemingsnummer: Dansstudio Devotion VZW 821.021.856

 • BTW nr.: BE0821.021.856 – RPR Leuven

bottom of page