top of page

Praktische info

Lidgelden wekelijkse lessen 
 1. Lidgelden (omvat verzekering tegen lichamelijke ongevallen tot de laatste les van het seizoen (mei 2024) en de deelname aan de wekelijkse lessen van september tot eind mei. Er is mogelijkheid om gespreid te betalen. De prijzen staan vermeld op onze inschrijvingspagina. ​

 2. Lidgelden voor kortere lessenreeksen: prijzen te vinden op ons overzicht - hier geldt de verzekering vanaf ontvangst betaling tot en met de laatste les van die reeks.

 3. Kortingen:

 • voor cursussen (uitgezonderd korte lessenreeksen) krijg je een korting vanaf twee inschrijvingen! 

 • gezinskorting: indien meerdere personen van het gezin zich inschrijven voor cursussen bij Devotion Academy wordt er automatisch een gezinskorting toegepast.

Kledingvoorschriften
 • Ballerimini/klassiek ballet: uniform (35 euro/balletpak) verplicht aan te kopen in onze dansschool. Balletschoenen kousen kunnen vrij aangekocht worden elders (kleur: roze!)

 • Overige lessen: sportieve kleding en proper schoeisel. Draag je kleding met het Devotion logo? Dan zijn we helemaal blij! (Kledij is te verkrijgen via onze webshop en op de verkoopmomenten 3 keer per schooljaar.

Goede huisregels maken goede vrienden
 1. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het jaarlijkse lidgeld.

 2. Ons dansseizoen ’23-’24 loopt van 11 september 2023 tot en met 26 mei 2024 (eventuele inhaallessen tijdens de maand juni zijn mogelijk), geen lessen tijdens schoolvakanties en op wettelijke feestdagen.

 3. Gratis proeflessen week van 11 t.e.m. 24 september 2023.

 4. Het betaalde lidgeld wordt niet terugbetaald. Kan je omwille van medische redenen de lessen – tijdelijk – niet verder zetten? Dan krijg je een waardebon van het resterende bedrag (na voorlegging van doktersattest) voor het huidige en volgende dansseizoen.

 5. Wij verzekeren al onze leden en vrijwilligers via Danspunt (verzekeringsfonds: Arena): polisnummer: L.O. 1.119.493 en B.A. 1.119.494

 6. Wij verzekeren dansers die deelnemen aan danswedstrijden van Danssport Vlaanderen, bij Danssport Vlaanderen.

 7. Foto’s, video- of geluidsopnames tijdens de danslessen of activiteiten kunnen enkel en alleen na uitdrukkelijk toestemming van de lesgever of het bestuur. Deze opnames verspreiden op social media is verboden!

 8. Respect voor lesgevers, andere dansers, medewerkers en materiaal vinden wij heel belangrijk. Inbreuken hierop kunnen leiden tot uitsluiting van dat lid.

 9. Het volledige overzicht van onze algemene voorwaarden vind je op de inschrijvingspagina. Schrijf je in, verklaar je je akkoord met het reglement.

Hoe bieden we kwaliteit?

We werken met kleinere groepen. Onze docenten zijn allemaal pedagogisch geschoold (leerkrachten, dansopleiding) en volgen bijscholingen.

Recreatief en zin in meer?

Alle lessen hebben een recreatief karakter. Doch verwachten we wel dat dansers zich engageren voor een volledig dansseizoen en wekelijks naar de les komen. Lukt dit een keertje niet (feestje, communie, vakantie, schooluitstap, ziekte) verwittig je hiervan de docent.

Wil je graag meer? Dan kan je terecht in een van onze showgroepen. Met deze groepen treden we regelmatig op over heel België! En als dat nog niet genoeg is, staan onze docenten ook klaar om solo’s en duo’s naar wedstrijdniveau te begeleiden. Voor de showgroepen kan je gewoon inschrijven. Voor de wedstrijdtraining bekijken we de mogelijkheden graag samen met jou en je ouders!

Extra informatie over de onderneming
 • Maatschappelijke zetel: Madestraat 53, 2230 Ramsel

 • Tel: 0493/123.151

 • E-mail: info@dansstudiodevotion.be

 • Ondernemingsnummer: Dansstudio Devotion VZW 821.021.856

 • BTW nr.: BE0821.021.856 – RPR Leuven

 • alt.text.label.Facebook
 • Instagram
 • TikTok
bottom of page