top of page
Dans Fitness Klasse

Onze lessen

Dans is een universele taal die ons allemaal verbindt, en onze lessen zijn speciaal ontworpen om jullie te verwelkomen in deze geweldige wereld. Wat je ook zoekt, er zijn opties voor elke leeftijd, van peuter tot senior. Bij ons kan je zeker je passie vinden! Lees hieronder meer over de verschillende lessen die we zullen aanbieden in hartje Rillaar en Holsbeek in het dansjaar 2024-2025.

Ons voorlopig aanbod voor het dansjaar 2024-2025

*onder voorbehoud

De prijzen op de inschrijvingspagina vermeld zijn de standaardprijzen. Maar we belonen je graag met exclusieve kortingen. 

  • Gezinskorting: Schrijf meerdere gezinsleden in en krijg een mooie korting.

  • Meerdere-lessen-korting: Volg meerdere cursussen en krijg een mooi voordeel.

Deze kortingen worden automatisch gegenereerd wanneer je je aanmeldt op onze inschrijvingspagina.

Onze dansstijlen

Urban Dance

10+ 

Urban Dance is een explosieve en expressieve dans die voortkomt uit de straatcultuur. Het combineert elementen van hiphop, funk en breakdance, en is altijd in ontwikkeling met de nieuwste muziek en trends. Het benadrukt persoonlijke stijl met krachtige bewegingen.

Urban & Cheer (5).png

TwistBeat

10 - 16 j

Urban & Cheer (16).png

Zet de beat aan en laat je moves zien! Onze TwistBeat lessen combineren ritmische dans met coole gymnastiektricks. Train je lenigheid en expressieve bewegingen op verschillende muziekstijlen met beat. Verwacht energieke sessies waarbij vaak leuke accessoires zoals linten worden gebruikt. Deze lessen verbeteren niet alleen je coördinatie, maar ook je spierkracht. Perfect voor jongeren die klaar zijn om hun grenzen te verleggen en unieke choreografieën te dansen.

Disco Cheerdance

Juniors & Teens

Disco Cheerdance is een combinatie van Disco en Cheerdance. Ben je fan van uptempo muziek en energieke dansmoves? Ontdek disco, een dansstijl met vloeiende, krachtige bewegingen en strakke lijnen. Cheerdance, geïnspireerd door cheerleading, brengt dans samen met pompoms, aanmoedigingsbewegingen en stunts, allemaal op maat van je eigen niveau. 

Disco Cheer.png
Urban & Cheer (8).png

Modern

9 - 14 j

De moderne dans vloeit voort uit het klassiek ballet in een later stadium beïnvloed door moderne stromingen zoals rock, hiphop en jazz. Net als bij klassiek ballet, zijn techniek en muzikaliteit hier zeer belangrijk. Maar hieruit groeit dan ook telkens een mooie choreografie op moderne, hedendaagse muziek. Een stijl met met zwoele en emotionele bewegingen.

Showteam

9 - 16 j

Hou je van glitter en glamour en sta je graag in de schijnwerpers? Dan zijn deze danslessen perfect voor jou! Speciaal ontworpen voor dansers die meerdere keren per seizoen willen optreden, bieden we een complete ervaring met prachtige outfits en make-up. Je leert diverse choreografieën in stijlen zoals disco, streetdance, latin, jazz en meer. Naast deze lessen volg je minimaal één extra uur dansles per week. In de focuslessen werken we vooral aan choreografie, présence en show. De noodzakelijke danstechnieken leer je in de andere lessen. Eind juni volgt er een testles om het team samen te stellen. In die testles toetsen we de wederzijdse verwachtingen waarvoor deze groep staat.

Urban & Cheer (10).png
Urban & Cheer (7).png

Musical

6 - 14 j

De musicalles is als een wervelende show waar toneel, zang en dans samenkomen in een explosie van emoties! Een rollercoaster van humor, liefde en woede neemt je mee op een avontuur waar je even in de huid van een ander mag kruipen, waar gevoelens tot leven komen en waar je simpelweg kan genieten!

DanceMix

5+, 7+, 10+ en 14+

Bij DanceMix mixen we verschillende dansstijlen, zoals urban, modern, cheer … door elkaar. Je hoeft dus niet meer te kiezen welke les jij wilt gaan volgen omdat alles in één les aan bod komt!

Urban & Cheer (6).png
Urban & Cheer (2).png

Klassiek ballet

Kids

Het klassieke ballet betovert al eeuwenlang met sierlijke bewegingen, elegante poses en een krachtige technische fundering. Duik in de wereld van balletlessen en ontdek de perfecte mix van expressie, techniek en verhalen vertellen, waar dansers een oneindige vrijheid van expressie ervaren.

Mini's

Kleuters

Een uniek avontuur vol dansplezier met betoverende lessen om hun eerste danspassen te zetten. Kleuterdans en -aerobics afgewisseld met leerrijke bewegingsspelletjes en lenigheidsoefeningen, ons gevarieerde programma is helemaal op maat van hun leefwereld! Schrijf je kleintje in om creatief te zijn, zichzelf uit te drukken en deel te worden van onze dansfamilie!

Urban & Cheer (11).png
Urban & Cheer (9).png

Latin Ladies

(Young)Adults

De Latinlessen staat salsa en solo dansen centraal, maar ook andere dansstijlen komen aan bod, zoals Rumba, Bachata, Reggaeton en Samba.

Tijdens deze lessen leer je de basisbewegingen van Latijnse dansen. We werken aan elegantie, houding en tegelijkertijd aan een intensieve cardio workout. In deze lessen ligt de nadruk vooral op lady styling, 

Show & Dance

(Young)Adults

Onze showgroepen vertegenwoordigen de dansschool op optredens en events. Deze groepen worden geboekt voor op privéfeesten, jaarmarkten en als achtergronddansers,... Kortom: de les voor echte showbeesten die vaker willen optreden!

Urban & Cheer (12).png
Urban & Cheer (13).png

Dance 4 Fun

(Young)Adults

We combineren verschillende dansstijlen in leuke choreografieën met een flinke dosis fun! Er zijn twee niveaus. De Dance 4 Fun en de Dance 4 Fun Easy. In de Dance 4 Fun Easy zijn de choreografieën wat eenvoudiger en ligt het tempo wat lager.

Onze workshops

Draakjes

vanaf 1 tot 3 jaar

Draakjesles is een leuke en gezellige les voor peuters en hun ouders. Tijdens deze les kunnen peuters spelen en leren met andere kindjes van hun leeftijd terwijl de ouders toezicht houden en mee kunnen doen. Het is een geweldige manier om de band tussen ouder en kind te versterken en tegelijkertijd de ontwikkeling van de peuter te stimuleren. Het is een hele fijne en creatieve manier om quality-time door te brengen met je kind.

Draakjes lessen.png
Wobbelen.png

Wobbelen

4 - 8 jaar

Wobbelen is een hele fijne manier om kracht, evenwicht en lichaamsbewustzijn op een speelse manier te ontdekken. Wobbelfun werkt iedere les met een ander verhaal, elke les een nieuw avontuur. Bovendien gaan de bewegingen natuurlijk en is het een echte workout voor de spieren. Iedere les sluiten we af op een heerlijk ontspannende manier. Ideale les voor kinderen die net wat meer rust willen of net voor diegene die met hun energie geen blijf weten.

Ouder-kinddans

2 t.e.m. 12 jaar

Duik samen met je kind in een waar dansavontuur met onze workshop, speciaal ontworpen voor ouders die samen met hun kinderen willen genieten van beweging, plezier en muziek! Neem samen deel aan deze hartverwarmende workshop van 45 minuten en ontdek de wonderen van jullie eigen bewegingen.

De hectische dagelijkse sleur even achter je laten en kostbare qualitytime met je kind doorbrengen, terwijl jullie samen dansen en spelen, is een onvergetelijke ervaring. Maak van deze workshop een moment om nooit te vergeten, vol lachende gezichten en onuitwisbare herinneringen!

ouder-kinddans_edited.jpg
  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page