top of page
Dans Fitness Klasse

Onze lessen

Dans is een universele taal die ons allemaal verbindt, en onze lessen zijn speciaal ontworpen om jullie te verwelkomen in deze geweldige wereld. Wat je ook zoekt, er zijn opties voor elke leeftijd, van peuter tot senior. Bij ons kan je zeker je passie vinden! Lees hieronder meer over de verschillende lessen die we aanbieden.

Aanbod per leeftijdscategorie

Ontwerp zonder titel (7).png

1 jaar tot 3de kleuterklas

bllet2.jpg

1ste tot 6de leerjaar

55+

Ons aanbod danslessen & workshops

Balleri-mini

2de tot 3de kleuterklas

In deze introductiecursus willen we kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud laten kennismaken met de magische wereld van ballet. Of je kleintje nu al droomt van het worden van een professionele ballerina of gewoon plezier wil hebben met dansen, deze lessen zijn de perfecte manier om te beginnen. Samen zullen we de basis van ballet ontdekken, zoals houding, techniek en het begrijpen van muziek. Door speelse oefeningen, leuke spelletjes en dansroutines, zal jouw kleintje al snel zijn of haar eerste balletpassen zetten.

Dansles
Ontwerp zonder titel (2).png

Mini

1ste tot 3de kleuterklas

Welkom bij het onderdeel Mini waar plezier en beweging centraal staan voor de kleinsten onder ons! Bij ons bieden wij speciale danslessen aan voor kleuters, waarin zij kunnen ontdekken, leren en genieten van de magie van dans. We geloven dat het belangrijk is om kinderen op jonge leeftijd te stimuleren om actief te zijn en hun creativiteit te uiten. Onze professionele en enthousiaste docenten zorgen ervoor dat elke les een spannend avontuur wordt, vol speelse melodieën en boeiende bewegingen. Of uw kind een routine ontwikkelt voor een fantastische toekomst in de danswereld of gewoon plezier wil hebben en nieuwe vrienden wil maken, onze kleuterdanslessen bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin dit allemaal mogelijk is.

Showgroep

1ste leerjaar tot 99 jaar

Hou je van glitter and glamour en ben je dol op in de schijnwerpers staan?

Deze lessen zijn bedoeld voor dansers die graag vaker dan één keer per dansseizoen op het podium willen staan. We gaan voor een complete look met prachtige outfits en geweldige make-up. Er zullen verschillende choreografieën worden gedanst in diverse stijlen zoals disco, streetdance, latin, jazz en meer.

Deze lessen zijn toegankelijk voor ALLE dansers, ongeacht hoeveel ervaring je hebt. Iedereen is welkom! Als je nog niet zoveel danservaring hebt, raden we je wel aan om een tweede les te volgen, zoals disco, modern of ballet.

Ontwerp zonder titel (1).png
1_edited_edited.jpg

DanceMix

1ste tot 6de leerjaar

Heb jij ook moeite met het kiezen van een passende dansles omdat je van zoveel verschillende dansstijlen geniet? Waarom probeer je dan niet DanceMix!

Bij DanceMix combineren we diverse dansstijlen, zoals jazz, modern, streetdance, show, musical, latin en meer. Je hoeft dus niet langer te beslissen welke les je wilt volgen, omdat alle stijlen aan bod komen in één les!

Klassiek ballet

1ste tot 4de leerjaar

Klassiek ballet is een prachtige, verfijnde dansstijl. Met elegante bewegingen, gracieuze poses en een sterke technische basis weet klassiek ballet al eeuwenlang het publiek te betoveren. Deze levendige kunstvorm combineert expressie, techniek en storytelling... In de lessen ballet duiken we in de betoverende wereld van klassiek ballet, waarin schoonheid en techniek samenkomen en dansers een grenzeloze expressie vinden.

jonge Ballerina
2.jpg

Disco Cheer

4de leerjaar tot 4de middelbaar

Ben je dol op snelle, energieke dansmoves en hou je van uptempo muziek? Dan is disco vast iets voor jou! Disco is een dansstijl die voornamelijk bestaat uit vlotte, krachtige en strakke bewegingen die je uitvoert op snelle muziek. Wat disco uniek maakt, zijn de gestrekte armbewegingen die vaak in rechte lijnen worden uitgevoerd. Maar er is meer dan alleen maar spectaculaire moves. Om deze dansstijl onder de knie te krijgen, is het beheersen van de juiste techniek, zoals goed lichaamsgebruik, lichaamsbewustzijn, het spotten en draaitechniek, ontzettend belangrijk. Dus als je klaar bent om te swingen op de disco-beats en je dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, dan is disco zeker iets om in te duiken!

Musical

3de kleuterklas tot 3de middelbaar

Welkom bij onze musicallessen! Is jouw kind dol op zingen, dansen en acteren op het podium? Dan zijn deze lessen perfect voor hen! Onze musicallessen zijn ontworpen om kinderen van alle leeftijden en ervaringsniveaus de kans te geven om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. In een energieke en leuke omgeving zullen ze samen met leeftijdsgenoten durven zingen, dansen, acteren en zo hun zelfvertrouwen opbouwen.

musical.jpg
latin solo

Showgroep Latin (solo)

17 +

Kom en beweeg op opzwepende muziek uit Latijns-Amerika. In onze lessen staat salsa en solo dansen centraal, maar ook andere dansstijlen komen aan bod, zoals Rumba, Bachata, Reggaeton en Samba.

Tijdens deze lessen leer je de basisbewegingen van Latijnse dansen. We werken aan elegantie, houding en tegelijkertijd aan een intensieve cardio workout.

Je hebt geen danservaring nodig, iedereen is welkom. Ook ervaren dansers zijn van harte welkom, want in deze lessen ligt de nadruk vooral op lady styling, wat vaak niet genoeg aandacht krijgt bij partnerdansen.

Modern

4de leerjaar  tot 4de middelbaar

In tegenstelling tot traditionele dansstijlen, zoals ballet, biedt moderne dans jongeren de mogelijkheid om hun eigen verhaal te vertellen en hun individualiteit te uiten. Moderne dans is een geweldige keuze voor als je je passie voor dans wil ontdekken en ontwikkelen.

 

moderne dans
optreden Dance 4 Fun Devotion Academy

Dance 4 Fun

17+

Ben je op zoek naar een leuke en energieke manier om te bewegen en je dansvaardigheden te ontwikkelen? Dan is Dance 4 Fun iets voor jou! Of u nu een complete beginner (Dance 4 Fun easy) bent of al enige danservaring hebt (Dance 4 fun), onze lesgevers zullen je begeleiden en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Met een gevarieerd aanbod aan dansstijlen en een positieve en ontspannen sfeer, daag je je lichaam uit en leer je nieuwe dansmoves. Kom en ontdek uw passie voor dans bij Dance4Fun!

Dans & Beweeg

55 +

korte lessenreeksen van 10 lessen

Gelukkig is dansen niet gelimiteerd tot een bepaalde leeftijd. Of je nu twee of tweeënnegentig bent, iedereen kan dansen, ongeacht de leeftijd. Sterker nog, dansen op latere leeftijd biedt tal van voordelen. Naast het feit dat het bijdraagt aan het behouden van fitheid en lenigheid, is dansen met leeftijdsgenoten ook een geweldige manier om sociaal contact te onderhouden. Hier zijn slechts enkele van de vele positieve aspecten opgesomd: het versterkt je botten, bevordert geluk, stimuleert je geheugen, draagt bij aan een gezond hart, en creëert nieuwe sociale contacten. Waar wacht je nog op?

Kopie van Kopie van t-shirt 1 (800 x 450 px) (3).png
yoga

Yoga

15 +

korte lessenreeksen van 10 lessen

Yoga is de ultieme vorm van ontspanning en lichaamsbeweging die geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Het is een perfecte manier om de drukte van het dagelijks leven te ontsnappen en je te verbinden met je lichaam en geest. Tijdens de yogalessen leer je verschillende houdingen (asana's) die je flexibiliteit, kracht en balans vergroten.

Naast lichamelijke voordelen, heeft yoga ook talloze positieve effecten op je geestelijke welzijn. Door bewust adem te halen en je te concentreren op de bewegingen in je lichaam, kun je stress verminderen, je focus verbeteren en je emotionele welzijn bevorderen.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met yoga, de yogalessen zijn toegankelijk en uitdagend voor iedereen.

Kinderyoga

3de kleuterklas tot 3de leerjaar

korte lessenreeks van 10 lessen

Kinderyoga is speciaal ontworpen om kinderen te helpen om te ontspannen, hun lichaam te bewegen en hun verbeelding te stimuleren. Het is een speelse en leuke manier om kinderen te laten kennismaken met de wereld van yoga en hen te helpen om een innerlijke rust te vinden. Dus trek je comfortable kleren aan en laat je meeslepen in de fantastische avonturen die kinderyoga te bieden heeft!

Kinderen in yogales
387785096_804738361659247_7456562444741861463_n.jpg

Wobellen

4 t.e.m. 8 jaar

korte lessenreeksen

Wobbelen is een hele fijne manier om kracht, evenwicht en lichaamsbewustzijn op een speelse manier te ontdekken. Wobbelfun werkt iedere les met een ander verhaal, elke les een nieuw avontuur. Bovendien gaan de bewegingen natuurlijk en is het een echte workout voor de spieren. Iedere les sluiten we af op een heerlijk ontspannende manier. Ideale les voor kinderen die net wat meer rust willen of net voor diegene die met hun energie geen blijf weten.

Draakjes

Vanaf 1 jaar tot 4 jaar

korte lessenreeksen

Draakjesles is een leuke en gezellige les voor peuters en hun ouders. Tijdens deze les kunnen peuters spelen en leren met andere kindjes van hun leeftijd terwijl de ouders toezicht houden en mee kunnen doen. Het is een geweldige manier om de band tussen ouder en kind te versterken en tegelijkertijd de ontwikkeling van de peuter te stimuleren. Het is een hele fijne en creatieve manier om quality-time door te brengen met je kind.

Ontwerp zonder titel (3).png

Ouder-kinddans

2 t.e.m. 12 jaar

workshop

Duik samen met je kind in een waar dansavontuur met onze workshop, speciaal ontworpen voor ouders die samen met hun kinderen willen genieten van beweging, plezier en muziek! Neem samen deel aan deze hartverwarmende workshop van 45 minuten en ontdek de wonderen van jullie eigen bewegingen.

De hectische dagelijkse sleur even achter je laten en kostbare qualitytime met je kind doorbrengen, terwijl jullie samen dansen en spelen, is een onvergetelijke ervaring. Maak van deze workshop een moment om nooit te vergeten, vol lachende gezichten en onuitwisbare herinneringen!

Ontwerp zonder titel (4).png
inschrijven Devotion Academy, foto van optreden

Zin gekregen om te dansen?
 

Schrijf je dan snel in of registreer voor een gratis proefles.

  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page