top of page

Devotion en Geena Lisa Schitteren op HarmonieconcertAfgelopen zondag was een waar spektakel voor muziekliefhebbers in onze gemeenschap.

De showgroepen van Devotion deelden het podium met het harmonieorkest in een prachtig concert dat nog lang in ons geheugen zal blijven.Elk nummer vertelde een verhaal, elk met een eigen emotie en stijl, waardoor het publiek van het ene in het andere moment werd meegenomen.


Speciale gast, Geena Lisa, wist met haar charisma en vocaal talent de zaal te betoveren. Haar interactie met zowel het orkest als de showgroepen van Devotion zorgde voor een naadloze integratie van zang en muziek, wat het geheel een extra dimensie gaf. Geena's vertolking van enkele bekende hits zorgde voor een golf van enthousiasme in het publiek, die duidelijk genoten van elk moment.


Het concert was niet alleen een viering van muziek en dans, maar ook een prachtige getuigenis van de culturele samenwerking in onze gemeenschap. De combinatie van het harmonieorkest met de dynamiek van Devotion en de sterrenkwaliteit van Geena Lisa maakte dit evenement tot een unieke ervaring.


Het was een avond die bewees dat muziek en dans krachtige middelen zijn om mensen samen te brengen, ongeacht de verschillen.71 weergaven1 opmerking

1 comentário


Membro desconhecido
28 de abr.

Afgelopen zaterdag 😉

Curtir
  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page