top of page

🎉🥳 Devotion viert 15 jaar! - nieuw dansaanbod

Bijgewerkt op: 5 dagen geleden


Devotion viert een mijlpaal: 15 jaar vol dans en muziek! We hebben genoeg herinneringen om een boek te vullen en de rode draad is altijd onze liefde voor dans en muziek geweest. We zijn trots dat we deze passie met zoveel mensen hebben kunnen delen en kijken terug op een succesvolle reis.


In de afgelopen 15 jaar hebben meer dan 1000 dansers hun weg naar Devotion gevonden. Van kortstondige bezoekers tot trouwe leden die al vanaf het begin bij ons zijn, elke danser heeft bijgedragen aan ons verhaal. Onze dansschool, met locaties in Holsbeek en Rillaar, biedt iets voor iedereen: van speelse lessen voor de kleintjes tot ontspannende sessies voor volwassenen, en natuurlijk onze energieke jongerenklassen.


Dit jaar introduceren we urbanlessen in Holsbeek – een spannende mix van street- en showdance. In Rillaar breiden we uit met Urban, Cheerdance & TwistBeat, en extra kleuterdansuren op zaterdagochtend. Ons gevarieerde aanbod blijft ook bestaan, inclusief musical, DanceMix, en Dance4Fun.


Voor de ambitieuze dansers is er ons showteam, dat optreedt op diverse evenementen in heel België, van harmonieconcerten tot cheerlead-evenementen en artiestenoptredens.


Ontdek ons volledige dansaanbod voor 2024-2025 op https://www.devotionacademy.be/lesaanbod.


Inschrijvingen openen op 19 mei 2024 om 12 uur. Mis deze kans niet!


Laten we dansen en deze speciale mijlpaal vieren! 🎊💖


*Let op: het lessenrooster is voorlopig en kan nog wijzigen.105 weergaven0 opmerkingen

Comments


  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page