top of page

Overzicht lesaanbod

De prijzen hieronder vermeld zijn de standaardprijzen. Maar we belonen je graag met exclusieve kortingen. 

  • Familiekorting: Schrijf meerdere gezinsleden in en krijg een mooie korting.

  • Meerdere lessen korting: Volg meerdere cursussen en krijg een mooi voordeel.

Deze kortingen worden automatisch gegenereerd wanneer je je aanmeldt op onze inschrijvingspagina.

Mini

1ste tot 3de kleuterklas

kleuterdans

Welkom bij het onderdeel Mini waar plezier en beweging centraal staan voor de kleinsten onder ons! Bij ons bieden wij speciale danslessen aan voor kleuters, waarin zij kunnen ontdekken, leren en genieten van de magie van dans. We geloven dat het belangrijk is om kinderen op jonge leeftijd te stimuleren om actief te zijn en hun creativiteit te uiten. Onze professionele en enthousiaste docenten zorgen ervoor dat elke les een spannend avontuur wordt, vol kleurrijke kostuums, speelse melodieën en boeiende bewegingen. Of uw kind een routine ontwikkelt voor een fantastische toekomst in de danswereld of gewoon plezier wil hebben en nieuwe vrienden wil maken, onze kleuterdanslessen bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin dit allemaal mogelijk is.

Prijs: € 160

Balleri-mini

2de tot 3de kleuterklas

In deze introductiecursus willen we kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud laten kennismaken met de magische wereld van ballet. Of je kleintje nu al droomt van het worden van een professionele ballerina of gewoon plezier wil hebben met dansen, deze lessen zijn de perfecte manier om te beginnen. Samen zullen we de basis van ballet ontdekken, zoals houding, techniek en het begrijpen van muziek. Door speelse oefeningen, leuke spelletjes en dansroutines, zal jouw kleintje al snel zijn of haar eerste balletpassen zetten.

Prijs: € 160

balletlessen

DanceMix

1ste tot 6de leerjaar

optreden Devotion Academy

Heb jij ook moeite met het kiezen van een passende dansles omdat je van zoveel verschillende dansstijlen geniet? Waarom probeer je dan niet DanceMix!

Bij DanceMix combineren we diverse dansstijlen, zoals jazz, modern, streetdance, show, musical, latin en meer. Je hoeft dus niet langer te beslissen welke les je wilt volgen, omdat alle stijlen aan bod komen in één les!

Prijs: € 195

Showgroep

1ste leerjaar tot 3de middelbaar

optreden showgroep

Hou je van glitter and glamour en ben je dol op in de schijnwerpers staan?

Deze lessen zijn bedoeld voor dansers die graag vaker dan één keer per dansseizoen op het podium willen staan. We gaan voor een complete look met prachtige outfits en geweldige make-up. Er zullen verschillende choreografieën worden gedanst in diverse stijlen zoals disco, streetdance, latin, jazz en meer.

Deze lessen zijn toegankelijk voor ALLE dansers, ongeacht hoeveel ervaring je hebt. Iedereen is welkom! Als je nog niet zoveel danservaring hebt, raden we je wel aan om een tweede les te volgen, zoals disco, modern of ballet.

Prijs: € 195

Disco Cheer

1ste tot 4de middelbaar

optreden Devotion Academy discocheer

Ben je dol op snelle, energieke dansmoves en hou je van uptempo muziek? Dan is disco vast iets voor jou! Disco is een dansstijl die voornamelijk bestaat uit vlotte, krachtige en strakke bewegingen die je uitvoert op snelle muziek. Wat disco uniek maakt, zijn de gestrekte armbewegingen die vaak in rechte lijnen worden uitgevoerd. Maar er is meer dan alleen maar spectaculaire moves. Om deze dansstijl onder de knie te krijgen, is het beheersen van de juiste techniek, zoals goed lichaamsgebruik, lichaamsbewustzijn, het spotten en draaitechniek, ontzettend belangrijk. Dus als je klaar bent om te swingen op de disco-beats en je dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, dan is disco zeker iets om in te duiken!

Prijs: € 195

Klassiek ballet

1ste tot 4de leerjaar

Klassiek ballet is een prachtige, verfijnde dansstijl. Met elegante bewegingen, gracieuze poses en een sterke technische basis weet klassiek ballet al eeuwenlang het publiek te betoveren. Deze levendige kunstvorm combineert expressie, techniek en storytelling... In de lessen ballet duiken we in de betoverende wereld van klassiek ballet, waarin schoonheid en techniek samenkomen en dansers een grenzeloze expressie vinden.

Prijs: € 195

klassiek ballet

Kinderyoga

3de kleuterklas tot 3de leerjaar

Schoolkinderen mediteren

Kinderyoga is speciaal ontworpen om kinderen te helpen om te ontspannen, hun lichaam te bewegen en hun verbeelding te stimuleren. Het is een speelse en leuke manier om kinderen te laten kennismaken met de wereld van yoga en hen te helpen om een innerlijke rust te vinden. Dus trek je comfortable kleren aan en laat je meeslepen in de fantastische avonturen die kinderyoga te bieden heeft!

Prijs: € 85 (10 lessen)

Musical

3de kleuterklas tot 3de middelbaar

Welkom bij onze musicallessen! Is jouw kind dol op zingen, dansen en acteren op het podium? Dan zijn deze lessen perfect voor hen! Onze musicallessen zijn ontworpen om kinderen van alle leeftijden en ervaringsniveaus de kans te geven om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. In een energieke en leuke omgeving zullen ze samen met leeftijdsgenoten durven zingen, dansen, acteren en zo hun zelfvertrouwen opbouwen.

Prijs: € 195

optreden musical Devotion Academy

Modern

moderne dans

1ste tot 4de middelbaar

In tegenstelling tot traditionele dansstijlen, zoals ballet, biedt moderne dans jongeren de mogelijkheid om hun eigen verhaal te vertellen en hun individualiteit te uiten. Moderne dans is een geweldige keuze voor als je je passie voor dans wil ontdekken en ontwikkelen.

Prijs: € 195 

LatinSolo

17 +

Kom en beweeg op opzwepende muziek uit Latijns-Amerika. In onze lessen staat salsa en solo dansen centraal, maar ook andere dansstijlen komen aan bod, zoals Rumba, Bachata, Reggaeton en Samba.

Tijdens deze lessen leer je de basisbewegingen van Latijnse dansen. We werken aan elegantie, houding en tegelijkertijd aan een intensieve cardio workout.

Je hebt geen danservaring nodig, iedereen is welkom. Ook ervaren dansers zijn van harte welkom, want in deze lessen ligt de nadruk vooral op lady styling, wat vaak niet genoeg aandacht krijgt bij partnerdansen.

Prijs: € 195

latin solo

Dance 4 Fun

17+

optreden Dance 4 Fun Devotion Academy

Ben je op zoek naar een leuke en energieke manier om te bewegen en je dansvaardigheden te ontwikkelen? Dan is Dance 4 Fun iets voor jou! Of u nu een complete beginner (Dance 4 Fun easy) bent of al enige danservaring hebt (Dance 4 fun), onze lesgevers zullen je begeleiden en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Met een gevarieerd aanbod aan dansstijlen en een positieve en ontspannen sfeer, daag je je lichaam uit en leer je nieuwe dansmoves. Kom en ontdek uw passie voor dans bij Dance4Fun!

Prijs: € 195 

Yoga

15 +

Yoga is de ultieme vorm van ontspanning en lichaamsbeweging die geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Het is een perfecte manier om de drukte van het dagelijks leven te ontsnappen en je te verbinden met je lichaam en geest. Tijdens de yogalessen leer je verschillende houdingen (asana's) die je flexibiliteit, kracht en balans vergroten.

Naast lichamelijke voordelen, heeft yoga ook talloze positieve effecten op je geestelijke welzijn. Door bewust adem te halen en je te concentreren op de bewegingen in je lichaam, kun je stress verminderen, je focus verbeteren en je emotionele welzijn bevorderen.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met yoga, de yogalessen zijn toegankelijk en uitdagend voor iedereen.

Prijs: € 85 (10 lessen)

yoga

Wobellen

4 t.e.m. 8 jaar

wobbelen, danslessen voor peuter, lessen voor peuters, Rillaar, Devotion Academy, Aarschot, Ramsel

Wobbelen is een hele fijne manier om kracht, evenwicht en lichaamsbewustzijn op een speelse manier te ontdekken. Wobbelfun werkt iedere les met een ander verhaal, elke les een nieuw avontuur. Bovendien gaan de bewegingen natuurlijk en is het een echte workout voor de spieren. Iedere les sluiten we af op een heerlijk ontspannende manier. Ideale les voor kinderen die net wat meer rust willen of net voor diegene die met hun energie geen blijf weten.

Korte lessenreeksen

Draakjes

Vanaf 1 jaar

Draakjesles is een leuke en gezellige les voor peuters en hun ouders. Tijdens deze les kunnen peuters spelen en leren met andere kindjes van hun leeftijd terwijl de ouders toezicht houden en mee kunnen doen. Het is een geweldige manier om de band tussen ouder en kind te versterken en tegelijkertijd de ontwikkeling van de peuter te stimuleren. Het is een hele fijne en creatieve manier om quality-time door te brengen met je kind.

Korte lessenreeksen

lessen voor peuters, peuterdans, Rillaar, Aarschot, Ramsel, Devotion Academy

Aanbod per leeftijdscategorie

Dans is een universele taal die ons allemaal verbindt, en onze lessen zijn speciaal ontworpen om jullie te verwelkomen in deze geweldige wereld. Wat je ook zoekt, er zijn opties voor elke leeftijd. Lees hieronder meer over de verschillende lessen die we aanbieden.

Aanbod 

Provide a general description of the items below and introduce the services you offer. Click on the text box to edit the content.

inschrijven Devotion Academy, foto van optreden

Zin gekregen om te dansen?
 

Schrijf je dan snel in of registreer voor een gratis proefles.

  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page